Energizarea spațiilor cu ajutorul Bolului Cântător Tibetan - Blog - Noi Oportunitati

Search
Du-te la conținut

Meniu principal

Energizarea spațiilor cu ajutorul Bolului Cântător Tibetan

Publicat de Daniel MIhai Feies in Autovindecarea · 28/3/2013 17:55:03
Tags: BolulCântătorTibetan

      Bolurile cântătoare sunt folosite de mii de ani pentru meditaţie, în ritualurile de vindecări şi purificări. Se spune că, atunci când vibrează, reproduc sunetul sacru OM.
   În Feng Shui, bolurile cantătoare sunt folosite împreună cu beţişoarele parfumate şi cu clopoţeii tibetani pentru a purifica Chi-ul din casă sau firmă şi a atrage energiile aducătoare de abundenţă, sănătate şi împlinire.
     Pentru a-l folosi, trebuie ţinut în palmă sau pe o bucată de pânză moale, apoi lovit usor de trei ori ca să înceapă să vibreze. Când sunetul care iese este constant, acesta trebuie amplificat rotind uşor ciocanelul de lemn pe marginea superioară a bolului. Vibraţiile purificatoare vor rămâne în aer încă mult timp după ce bolul nu mai cântă.
    Pentru cele mai bune rezultate trebuie să-l folosiţi cu regularitate, ţinând astfel departe de voi toate energiile negative. La scurt timp după ce veţi începe să folosiţi acest bol cântător pentru a vă purifica locuinţa sau biroul, veţi observa o excelentă schimbare în bine a atmosferei din familie sau din firmă, deoarece vibraţiile cu un grad înalt de rezonantă şi puritate ţin la distanţă orice gând sau energie negative din aer.
      Energia relaxantă şi purificatoare pe care o creează bolurile cântătoare vor atrage în casa şi firma dumneavoastră doar Chi-ul curat şi proaspăt care va menţine sănătatea puternică şi mintea clară şi liniştită.

Unde
şi cum trebuie folosit acest vas de purificare?
1.
Când simţiţi că energia din mediul în care lucraţi stagnează, este negativă sau vă simţiţi bolnavi este recomandată folosirea acestui accesoriu, deoarece el creează o barieră ce opreşte şi alungă toate energiile chi negative. Vasul mai este folosit şi pentru îndepărtarea furiei, a depresiei, a nefericirii, al bolilor şi al accidentelor. Toate energiile negative din viaţa noastră pot fi transformate în energii pozitive, pot fi purificate pentru a atrage bunăstarea şi fericirea.
2. Este recomandată folosirea vasului şi în acele case ce au o vechime considerabilă şi nu au fost renovate de foarte mult timp. De obicei casele foarte vechi au o energie foarte slabă, mai ales dacă în aceste case sau petrecut evenimente triste sau acte de violentă.
3. Vasul poate fi folosit şi atunci când vă mutaţi într-o casă nouă, pentru a alunga energiile celor care au locuit acolo înaintea dumneavoastră.
4. Când simţiţi
în locuinta dumneavoastră este un Feng Shui nepotrivit şi nu vă permiteţi să schimbaţi locuinţa.
5. Pentru a atrage tot mai mulţi clienti, investitori şi prieteni de partea dumneavoastră, folosiţi acest remediu, deoarece în general oamenii simt locurile în care se afla energiile negative si se feresc de acestea. Dar odata purificat spaţiul veţi simţi şi diferenţa.
6. Este recomandată folosirea remediului şi la început de an, la începutul unei noi cariere sau al unei noi afaceri pentru a aduce norocul de partea dumneavoastră.
7. Când lucrurile nu merg la birou aşa cum vă doriţi, şi vă confruntaţi cu o serie de probleme, nu vă întelegeţi cu colegii sau cu şefii, folosiţi vasul, împrospătaţi energiile şi atrageţi de partea dumneavoastră energiile pozitive.


Cum facem vasul sa cânte?
      În primul rând contează foarte mult să aveţi un vas cu o rezonantă bună şi o combinaţie corectă a metalelor. Pentru început asezaţi vasul în palma stângă (sau în palma dreaptă dacă sunteţi stângaci) iar cu cealaltă mână ţineţi ciocanelul de lemn.
Meditaţi pentru o clipă.
      Loviţi vasul cu putere de trei ori, dar nu foarte puternic. Veţi învăţa cum să-l faceţi să sune tot mai bine pe masură ce veţi lucra cu acest vas.
      În momentul în care vasul începe să cânte, pentru a crea o continuitate a sunetului, rotiţi uşor ciocanelul pe marginea vasului, în sensul acelor de ceasornic. Ciocanelul ar trebui să fie paralel cu vasul, astfel încât acesta sa fie în contact cu latura exterioara a marginii vasului.
      Practic, întreaga operaţiune de lucru cu vasul cântător este compusă din doua etape principale:
      Prima etapa în care loviţi vasul cu ciocanelul de lemn iar sunetul produs de acesta „iese” din vas, raspândindu-se în încăpere.
       Cea de-a doua etapa în care rotiţi ciocănelul din lemn pe marginea vasului şi sunetul emis anterior se „reîntoarce” în vas.

    După câteva încerări vă veţi forma auzul şi veţi căpăta dexteritate în mânuirea vasului cântator. Repetaţi această operaţie până reuşiţi să purificaţi toată încăperea.
      Este indicată practicarea acestei operaţiuni de purificare între orele 7:00 si 13:00. Ora de vârf şi cea mai recomandată este ora 12, la prânz, deoarece energia pozitivă Chi atinge punctul maxim. În momentul în care practicaţi acest ritual este recomandat să purtaţi o brătară Dzi sau să aveţi asupra dumneavoastră un nod mistic.
      Un lucru de care trebuie sa ţineţi cont, este acela că înainte de a începe ritualul trebuie sa fiţi curaţi fizic şi să purtaţi haine curate, iar pentru a genera yang-ul trebuie să aprindeţi toate luminile din spaţiul pe care doriti să-l purificaţi.
      Acasă se începe de la uşa principală, pentru a invita energiile pozitive în casă, iar pe măsură ce spaţiul de la intrare a fost purificat avansaţi mai departe şi purificaţi toate camerele pe rând. Ordinea de mers este întodeauna către stânga, atât în ceea ce priveşte camerele cât şi purificarea în încăperile propriu zise.
      După ce aţi purificat toate încăperile, trebuie să vă întoarceţi iarăşi în camera unde se află intrarea principală. Aici loviţi de trei ori vasul şi rotiţi tot în sens invers ciocănelul pe marginea vasului. Este recomandat de către specialişti efectuarea acestui ritual o dată pe săptamână.
      Ţineţi cont de faptul că tonalitatea emisă de vasul cântator este diferita, în funcţie de forma şi volumul încăperii purificate. De asemenea, tonalitatea vasului este diferita în funcţie de energia din încăpere. Cu cât această energie este mai curată şi mai pură, cu atât mai clar şi mai limpede se va auzi suntetul emis.
    Pentru a schimba tonalitatea emisă de vasul cântător, puteţi adăuga apă – încercaţi să turnaţi o cantitate redusă pentru început, urmând să adăugaţi apă mai multă până când veţi obţine sunetul dorit.
  Alături de beţişoarele parfumate, vasul cântător este un instrument deosebit de util şi eficient pentru purificarea încăperilor şi obiectelor.




2 comentarii
Vot mediu: 5.0/5
TORNADO
2013-11-19 16:42:53
AM SA CUMPAR SI EU UNU !!! MULTUMESC DAC ACESTA ESTE RETUALU MLTUMESC!!
Annamaria
2014-01-06 21:42:11
Asi dori si eu un vas.Puteti trimite o oferta de pretri?

 
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal